Posts on ‘December 10th, 2011’

Amed

Baru perasan. Click link ini kalau mahu tengok yang currently on the webpage (dalam masa mendatang, mungkin diorang akan ubah, so gambar di bawah sebagai kenangan) Teruja sikit kerana berjaya mencapap di homepage universiti, walaupun nama disalahejakan. Motif Amed?? Dan juga sedikit tidak puas hati sebab mamat column belah kanan mempunyai gambar yang lebih besar. […]

Moves Like What?

Gatal pulak hari tu pergi advertise kat FB page yang tengah translate Moves Like Jagger. Kan dah kena commit. Kalau tak, dah tentu dah skip dah projek ni. Semalam lepas buat 2nd draft untuk lagu tu, rasa sangat tak puas hati. Perdengarkan kat Hafidz pun dia tak suka. Tak puas hati sebab suara tak bersemangat. […]