define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 10 minit - Pagi Hari di Durham

10 minit

10 minit untuk update blog.

Perut tengah lapar.

Mushroom burger tengah dipanaskan dalam ketuhar. Tempohnya 20 minit. So, lagi 10 minit bolehlah turun bawah, dan kalih sambil lagi 10 minit tunggu di dapur, sambil basuh pinggan segala. Sampah pun kena dibuang.

Sekarang ni tengah render lagu Moves Like Jagger Malay Version. Yang final version punya rendering. Kalau okay, boleh terus upload Youtube, boleh terus buka buku dan study.

Meh, selalunya malam upload kat Youtube, aku takleh tido. Sebab nak menunggu komen dari orang ramai sambil tengok counter kat Facebook, berapa ramai dah orang yang like dan share.

So, tengoklah macam mana. Perut dah mencengkam kelaparan dah ni. Haish.

Anyway, time is up.


2 Responses to “10 minit”

  1. tidak ada part xtina aguilera. maka tidak akan LIKE.

  2. kak dijah bini Jay Park says:

    Hope beraksi comel saparti Jay!!

Leave a Reply

See also: