Strolling around Europe

Selepas 2 tahun berbagpacking, barulah siap editing video yang aku panggil ‘strolling around’ ini. Well, Nawal call herself and her friends as jumping travellers. Me ~ probably strolling around leisurely in the video below.

Hafidz bagitahu yang dia minat video-video yang macam di bawah ni lagi berbanding video-video lagu. Well, first, there’s different target market. Video-video lagu adalah untuk kekasih gelap fangirls menghiburkan hati di kala bosan. Video-video yang semacam ini ~ for real fun. And as a challenge. Susah juga nak edit video macam di bawah ni. Itu sebab ambil masa lama. Sebab edit separuh jalan, lepas tu, hilang motivasi.

Macam video Cinta tu lah. Sampai 2 bulan lebih.

Anyway, tengok lah.

BTW, menyeru fangirl tegar dan tidak tegar untuk share video ini di Facebook. Keke.


7 Responses to “Strolling around Europe”

  1. tulip says:

    sgt-sgt kretif & best!..bila sampai kat setiap destinasi i can see en.lutfi lah yg plg nmpk happy compare to others..hehe.. ;)

  2. tulip says:

    sgt-sgt kretif & best!..bila sampai kat setiap destinasi,keterujaan & kehappian en.lutfi terserlah compare to others..hehe.. ;)

  3. Naz says:

    kekasih gelap fangirls?!!
    playboy rupanya hang ni!

  4. Nisa says:

    kesian barisan fanboyz….

  5. Nisa says:

    Nice vid la…. like time 1:55- 2:00…
    cute vid tu… but I’m not a fangirl tegar mahupun tidak tegar… Honestly, sy suka gaya penceritaan vid ni..

  6. blubell says:

    Hahaha. kemain mode kekasih gelap. Hang meeting hari post ini dikeluarkan. patutlah… (berlakon macam tahu konon). Aku tak tengok lagi vids, maka takleh komen tak berasas.

  7. eetnayrah says:

    amri seru fangirl tegar?? rasa macam terpanggil untuk share video ini.hehe

Leave a Reply

See also: