Semusim

Sekali lagi tajuk yang takde kaitan. Semalam DUMAS (Durham Uni Malaysian Society) buat social gathering. A bit belated raya and Deepavali. Aku performed la lagu raya yang multi-language tu, pastu aku adapt lagu My Favourite Things (Sound of Music) kepada mode orang-orang Malaysia (takde dalam my Youtube channel) dan juga lagu Soul Sister Malay Version.

Bergambar dengan Weng. Dia pun main Frisbee jugak. Actually ada lagi 3 orang Malaysian yang pun join Frisbee.

Orang tengah makan-makan.

Dan bawah ni gambar main Frisbee Jumaat lepas. Saja bawa kamera pastu tangkap-tangkap lah sikit.

Bukan berposing untuk kamera. Hehe.

Minggu lepas, meeting, supervisor aku mula meeting dengan ‘so I saw your other video on Youtube’. Terus sentap sekejap. Sebenarnya hari tu lah, gatal tunjuk video backpacking tu kat dia. Tunjuk guna ipad dia, agaknya lepas tu dia balik dan tengok video-video aku yang lain. Dia punya favourite ialah lagu Cinta sambil dia mempersoalkan kenapa video tu tak dapat hits yang banyak.

Anyway…


2 Responses to “Semusim”

  1. Naz says:

    Nmpak mcm best je main Frisbee ni…

  2. Amri says:

    Best gak Naz

Leave a Reply

See also: