define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 November - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘November, 2011’

Recaps

Macam hendak upload gambar. Tapi rasa malas pulak. So, tulis sahaja-lah. Hari ini menghabiskan makanan yang ditapau dari sambutan raya semalam. See.. see… kalau kat Malaysia mana nak boleh tapau-tapau makanan raya kan? (kecualilah kalau pergi rumah adik beradik/sedara mara). Sementara pasangan suami isteri di Durham tengah rancak main sukaneka hari raya, aku dan Iskandar […]

Birthdays

Hari ni birthday mak aku. 7 November. And guess what, aku baru teringat, semalam ni juga birthday aku rupanya dalam kalendar Hijrah! Terus call mak untuk buat pengesahan. Tadi dah call, tapi mak aku tido, so bersembang panjang dengan kak aku. Mak aku memula ingat yang aku lahir sehari lepas raya haji. Tapi kak aku […]