define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 November 28 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘November 28th, 2011’

Me-say-day-o

Ini baru entri yang mengeluarkan perkara-perkara yang bermain di kepala. I – Ahmad Aku baru hantar email untuk Research Day yang akan berlangsung dua minggu lagi. Hari tu dah ada dah. Ni ada lagi. Dah supervisor suruh hantar, maka selaku anak didik yang baik, hantar lah. Ya lah kan, dah dia boleh cool jer fasal […]

Semusim

Sekali lagi tajuk yang takde kaitan. Semalam DUMAS (Durham Uni Malaysian Society) buat social gathering. A bit belated raya and Deepavali. Aku performed la lagu raya yang multi-language tu, pastu aku adapt lagu My Favourite Things (Sound of Music) kepada mode orang-orang Malaysia (takde dalam my Youtube channel) dan juga lagu Soul Sister Malay Version. […]