define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Tout - Pagi Hari di Durham

Tout

https://www.tout.com/u/amrisolarstreak/

Check this out.

It’s Tout! Like video twitter! But you don’t have to create account on that to follow me. Keep sticking with Twitter because whatever I posted on Tout would be displayed on my Twitter. Saying that if you don’t have Twitter, don’t bother to create account either. You can always see my twitter feed on the right corner of this blog.

Simple eh.

Aku tiba-tiba tersuka konsep Tout ni sebab dia hanya benarkan video selama 15 saat sa-ha-ja. And seriously, 15 seconds and you try to make everything fit in that time ~ is quite nice. Ya lah, zaman sekarang ni, mana orang ada masa sangat nak dengar kita merapu 3-4 minit, kecualilah some interesting funny people.

And I’m honestly not.

Minggu lepas aku pergi meeting Technical Team untuk Durham Uni Charity Kommittee (DUCK). On the way balik, aku berjalan dengan sorang minah saleh ni. Dia first year, juga berminat dalam video editing. Dia join Durham Uni Film Society, society yang buat short film. Aku pernah juga pergi meeting diorang, tapi aku benar-benar tak excited dengan drama making. Aku beritahu dia yang aku suka documentary punya style of editing. That’s why I’m kinda excited bila the meeting says yang diorang require profile video untuk execs. That sounds like so much fun!

Entri kali ni takde hala tuju. So, dengan rawaknya meletakkan gambar perasan best yang suruh Hafidz tangkap semalam :P


4 Responses to “Tout”

  1. Nisa says:

    mau puji Mickey… cantik baju :)

  2. kak dijah yang menghilang says:

    suka baju tu!!!! :)

  3. dyla fadyla says:

    semart baju..mna beli?? hehe.. ada lebey? mintak 1 bley? hehehe.. (n__n)V

  4. WaReMoN says:

    show-off gile :D

Leave a Reply

See also: