define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Mukabuku http://pagihari.solarstreak.com/2011/10/mukabuku/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.29 By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/10/mukabuku/comment-page-1/#comment-32617 Sun, 09 Oct 2011 02:13:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3652#comment-32617 tu la, aku pun sdg dlm progress berckp full BM sbyk mungkin (tersebut progress plak, erk..)

]]>
By: Sophie Al-Yahya http://pagihari.solarstreak.com/2011/10/mukabuku/comment-page-1/#comment-32385 Sun, 02 Oct 2011 14:51:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3652#comment-32385 mungkin dia terpengaruh dengan lagu Mukabuku-Najwa Latif.hehe.

]]>
By: kak dijah yang menghilang http://pagihari.solarstreak.com/2011/10/mukabuku/comment-page-1/#comment-32376 Sun, 02 Oct 2011 10:36:46 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3652#comment-32376 Selama ni selalu sangat dengar mukabuku sebab pendefinisian terus face-book.Tapi bila hang bandingkan dengan notebook, baru akak nampak kejanggalannya.ahaks.

]]>
By: lady windsor http://pagihari.solarstreak.com/2011/10/mukabuku/comment-page-1/#comment-32334 Sat, 01 Oct 2011 04:33:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3652#comment-32334 Hmm…funny kan bahasa terjemahan ni..pernah dengar tak perkataan ‘aci sesondol’..terjemahan daripada satu perkataan Inggeris pada compartment dalam enjin kereta (kalau tak silap).

]]>