Posts from ‘October, 2011’

Don’t take summer away from me

Here in this shed I’m looking at the sea The sun was beaming Everything was so lovely I was enjoying the sun while it lasts But I always know that winter will come And by that time I will be ready I cut trees and get some woods I hunt deers and stock up some […]

Tout

https://www.tout.com/u/amrisolarstreak/ Check this out. It’s Tout! Like video twitter! But you don’t have to create account on that to follow me. Keep sticking with Twitter because whatever I posted on Tout would be displayed on my Twitter. Saying that if you don’t have Twitter, don’t bother to create account either. You can always see my […]

Sakit tekak

Saya seorang lelaki. Dan mungkin juga saya dibesarkan dalam budaya yang mana seorang lelaki itu perlu sentiasa tabah dan berjiwa kental. Tapi hari ini saya sakit tekak. Sakit tekak yang benar-benar azab dan demam yang separa panas (kalau itu terjemahan mild fever) yang datang dan berlalu pergi. Dan suara saya seperti hilang, walaupun tiada aktiviti […]

Hunting

Hehe, tidak sangka entri ‘Share’ seperti membuka pandora box. Membuatkan orang lain turut meroyan bersama. Anyway… Semalam aku pergi lagi training Frisbee. Sangat sejuk dan berangin. On the way nak balik, aku jalan dengan sorang mamat ini yang bernama Rob. Hari tu kitorang train dah sekali waktu kat indoor stadium. Turn out to be yang […]

Share

Just a short note. Cubalah ambil berat sikit pada benda-benda yang dishare di wall Facebook. Tahulah yang butang share itu ada, dan senang untuk diklik, dan walau bagaimana intipati penulisan yang dikongsi itu benar-benar berguna, kadangkala imej yang dipapar itu mungkin boleh menggangu gugat ketenteraman sesetengah pihak. Macam ~ cerita apa tah yang bayi meninggal, […]

Bath

Refreshed. Baru lepas mandi dalam bath tub. Standardlah rumah kat UK ada bath tub. Tapi last sekali aku mandi kat bath tub rumah ~ probably like couple of months ago. Kalau mandi bath tub selalu ~ bankrupt lah jawabnya. Gas mahal. But it was nice. Ada lagi lilin-lilin yang beli untuk video Grenade tu, so […]

Frisbee

Tadi aku pergi training Frisbee. First time pergi. Semangat + nervous. Hari ni diorang buat training kat indoor court. Dan aku sampai awal gak sebab naik bas yang awal sikit. Mula training, kena lari pusing court and everything and I feel nice! Mana taknya, kalau zezaman dulu, lari pusing padang, mesti aku ketinggalan kat belakang. […]