define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 September - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘September, 2011’

In a windy afternoon

I’m always thankful for being blessed with such a great family. But I always wonder of how lucky I am to be meeting a lot of wonderful people and get some friends who are awesome. Pure awesome. On my birthday, I tweet, You, who had loved me when I was nothing, and still loving me […]

Video MHI

Hah, ni dia video MHI yang diupload oleh abang aku. Check it out Cer tengok last-last part, kena keji (a.k.a sindir) dengan Abby. Oh, orang sini panggil kena roasted.

B-day

So yesterday was my birthday. Wall Facebook aku memang kawan-kawan takleh post, so yang mana teringat, diorang komplen sebab takleh post. Sorry. Saja.. Malas hendak orang tahu di FB. Dan memang aku tak display tarikh lahir pun kat Facebook. Dah 27 tahun! Yeah. Shuki beli kek. So dia beli kek Mario Bros yang macam dulu […]

After

Gambar raya semalam (diamik daripada Kak Zarina punya FB album) Tadi call mak. Mak tanya raya macam mana. Risau sikit nak cerita. Sebabnya pagi raya pergi solat raya. Lepas tu, dek kerana bangun awal pagi tu, sampai pukul 2-3 petang, aku dah berpinau-pinau mata. Padahal ada gathering raya orang-orang Malaysia kat Keenan House pukul 3.30petang. […]

Bercuti di UK: Part 2 – Bekalan makanan

Sila baca Bercuti Di UK Part 1 di sini. Tiba-tiba terasa lapar. Dan bila lapar, selalu dapat idea nak menulis. Plus ada, seorang kakak ni, Kak Ina ada tanya fasal travelling in UK. Walaupun ini bukan soalan yang ditanya, tapi aku rasa nak cover part ni. Iaitu bekalan makanan. Sorry, sebab sekarang orang kan tengah […]