define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Kasut - Pagi Hari di Durham

Kasut

I do have a bad sense in shoes. Well, sebenarnya baju juga. Sejak kebelakangan ini jer ada baju-baju style muda-mudi UK sebab dok beli baju-baju leftover dari sales. Well not true. New lines pun kadang-kadang beli juga.

Tapi kasut ~ memang aku tak reti nak pilih. Mahir puji kasut nice dalam video klip baru.

Oh~ ada video klip baru. Tengoklah. Dan share lah.

Mahir tanya sama ada itu kasut baru. Nope. Kasut ni beli kat Dundee dulu time Mahadi belum kahwin pun. Maksudnya, dah lebih 2 tahun. Sebab beli: sebab murah.

Kat sini ada Sports Direct. Akan ada satu seksyen yang mana kasut-kasut yang dah takde stok, yang tinggal hanya saiz itu sahaja, diletakkan kat tempat tu. Dan harganya memang murahlah. Kasut yang dipakai di atas ~ 15 pounds. 15 pounds tu dalam 75 ringgit lebih kurang. Nike Air, so kira okaylah kan.

Anyhow…

Berkenaan video di atas. Aku suka part 2 minit 12 saat, sebab asap keluar dari mulut secara slow motion.

Well, sebenarnya, video ni dirakam dalam keadaan lagu dipasang 2 kali ganda lajunya. Kemudian, video tu diperlahankan. Itu sebab kalau perasan, time menyanyi, pergerakan macam slow motion. Somehow, aku rasa kalau slow motion, nampak lebih dramatik untuk lagu slow-slow macam ni. I might be wrong, but it’s personal preference.

Thanks kepada Amalina yang dipaksa jadi cameraman. Nope, camerawoman. Anyway…

Share eh? Er.. the video, not the shoes..


7 Responses to “Kasut”

  1. ara says:

    biarku bangun dan terbang..
    statement ni buat diri rase semangat.
    nice!

  2. ara says:

    biarku bangun dan terbang..
    lirik ni buat diri terasa bersemangat.
    nice!

  3. mahir says:

    haaa saya pun pikir mcm tu juga bila tgk video ni dalam mode slow motion memang dramatik gituh!

    tgh membayangkan kalu semua benda sale.. fuhh penat shopping haha

  4. Amri says:

    Thanks ara.

    Mahir, bayangkan semua benda sale, tapi takde duit :D

  5. dzul says:

    best2… aku suke camera angle dan part2 camera tak focus pastu focus. It give more dramatic effect.

  6. Amri says:

    Thanks Dzul. Thanks to the cameraman too.

  7. Ladywindsor says:

    Nice video clip, Ada bakat jadi artis…kalau journalist entertainment tengok video clip ni..hmm..:-)

Leave a Reply

See also: