B-day

So yesterday was my birthday.

Wall Facebook aku memang kawan-kawan takleh post, so yang mana teringat, diorang komplen sebab takleh post. Sorry. Saja..

Malas hendak orang tahu di FB. Dan memang aku tak display tarikh lahir pun kat Facebook.

Dah 27 tahun! Yeah.

Shuki beli kek. So dia beli kek Mario Bros yang macam dulu bebudak No 60 beli juga. Agaknya dah memang cop kat muka aku ni kartun Mario kot.

But I prefer Luigi better. Maybe sebab dia tinggi dan dia punya initial L sama macam aku.

Kitorang pergi makan kat Nandos. Semua yang terlibat dalam video raya hari tu dijemput hadir untuk occasion yang aku panggil sebagai – Multiple Celebration at Nandos

The event celebrates these:-

- Raya posa
- Menang video MHI
- Shuki’s one year in UK
- Ulangtahun Kak Zarina dan Abg Naso (31st August)
- Mardhiah’s birthday (1st)
- Amalina’s birthday (5th)
- my birthday (6th)
- Miza and Syukri submission of their masters course
- Kak Nur being awarded with PhD

walaupun akhirnya aku terasa macam aku merampas limelight dek kerana dibuat pada birthday aku. Tapi nak buat macam mana kaan, dah duit video MHI masuk ke poket director video, jadi director videolah yang decide hari nak makan reramai.

Oh, ni Abang Amir dan family. Abg Amirlah yang meminjamkan baju raya itu dua tahun berturut-turut.

***

It was a lovely event. I really appreciate everyone who attended the party. Termasuklah Miza, Anis dan Syukri yang aku tak letak gambar diorang kat entri blog ini. Duit MHI tu taklah dapat lagi pun (dalam proses), tapi dek kerana Syukri dah nak blah dari Durham hari ni, dan Miza hujung minggu ni, jadi aku buat time ni sebab dapat kumpulkan semua. Kalau tak Syukri dah turun London hari Ahad dah, tapi aku paksa dia stay untuk gathering nih.

Well… a year older, and wiser, perhaps?

***

Dan ini, tiba-tiba lepas tengah malam semalam, I was thinking of family and friends who are close to me. Hence I tweet,

‘You, who had loved me when I was nothing, and still loving me for the nothingness I am; Thank You’


10 Responses to “B-day”

  1. Arabella says:

    Happy belated birthday Amri! =)

  2. Nurhanis says:

    happy belated birthday cikgu :)
    mine 31st august…hehe

  3. salam,

    since not stated the exact date of ur b’day, still wishing u a very, very, and very happy birth day!

  4. syazatty says:

    takde ke video kat MHI tu ?? termiss tgk :(

  5. ara says:

    hepy belated besday jugak. kek mario yg comel =)

  6. WaReMoN says:

    huhu, aku masih x celebrate besday aku. baru je baik demam

  7. mahir says:

    27? Bukan 28 meh?

  8. mahir says:

    Sori terkonpius hahaahahhaha.kbai

  9. tulip says:

    wish you a happy and great life ahead!

    happy belated birthday!

    :)

  10. CT says:

    eppy besday Amri…:)

Leave a Reply

See also: