define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 September 01 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘September 1st, 2011’

After

Gambar raya semalam (diamik daripada Kak Zarina punya FB album) Tadi call mak. Mak tanya raya macam mana. Risau sikit nak cerita. Sebabnya pagi raya pergi solat raya. Lepas tu, dek kerana bangun awal pagi tu, sampai pukul 2-3 petang, aku dah berpinau-pinau mata. Padahal ada gathering raya orang-orang Malaysia kat Keenan House pukul 3.30petang. […]

Bercuti di UK: Part 2 – Bekalan makanan

Sila baca Bercuti Di UK Part 1 di sini. Tiba-tiba terasa lapar. Dan bila lapar, selalu dapat idea nak menulis. Plus ada, seorang kakak ni, Kak Ina ada tanya fasal travelling in UK. Walaupun ini bukan soalan yang ditanya, tapi aku rasa nak cover part ni. Iaitu bekalan makanan. Sorry, sebab sekarang orang kan tengah […]