Posts from ‘September, 2011’

Legit

Aku potong rambut pendek lagi. Nombor 2 atas, nombor 1 kat tepi. Tiga empat bulan lepas, aku potong rambut pendek juga. Tapi itu sehari selepas aku anak sedara aku, Jannah, meninggal. Bukanlah berkabung. Saja. Sebagai tanda. Kadang-kadang aku suka juga buat begini. Pernah zaman USM dahulu, aku botakkan kepala malam 1 Ramadhan. Yang ni bukan […]

Spin

Dua tiga hari ini chaotic sedikit. Semalam menghadap supervisor, jadi emosi naik turun sebelum itu. Ada 2 orang Malaysian ~ Rinzal dan Zikri yang duduk sekejap kat rumah aku sementara nak cari rumah. Semalam juga, abang si Hasnol sampai. Dia pun mula study di Durham. Quite a lot of stuff happening in my busy period. […]

A bit

I was trying to type some long stuff before, but due to a bit of jiwa kacau, I had deleted the entry. This happens a lot when I feel uneasy. Anyway.. I ended up going down and have a conversation with Hafidz instead. I always got great friends. Meh, few not-so-great friends as well, but […]

Amri – Skyscraper Malay Version (Lyrics)

Tangis langit kan ku lihat basah hujan ku rasa Makin sepi saat ini, Inilah penghujungnya Perlu kamu buatkan ku rasa tidak berguna [Chorus] Biarlah perit ku rasa Biar kau hancurkan jiwa yang seperti kaca Dan senipis kertas Walau kau cuba jatuhkan Akan ku bangun dan terbang meredah awan menggapai bintang Debu-debu makin hilang Sinar cahaya […]

Kasut

I do have a bad sense in shoes. Well, sebenarnya baju juga. Sejak kebelakangan ini jer ada baju-baju style muda-mudi UK sebab dok beli baju-baju leftover dari sales. Well not true. New lines pun kadang-kadang beli juga. Tapi kasut ~ memang aku tak reti nak pilih. Mahir puji kasut nice dalam video klip baru. Oh~ […]

Surprise

Dua hari lepas, aku dengar lagu BSB – If I Knew Then Lagu ni, dan lagu-lagu lain dari album This Is Us aku burn dalam CD waktu aku buat trip ke London bersama Hafidz, Kam, Mahadi dan Elly. Lama dah. April tahun lepas. Tapi dek kerana kereta yang kitorang sewa takleh main MP3, so kitorang […]

Frozen in time

Mari Mencari Perbezaan Gambar! Amik gambar ni dari album Shuki. Ini waktu malam shooting video raya. As mentioned by Miza, the time froze and I was the only one moving? Or is it probably me who was moving at the speed of light instead?? [P.S: Amalina, I think I know what you think! That thing […]