Stars come out

Okey, first: tajuk post kali ini adalah rentetan dari tajuk lepas yang mana dari lirik lagu Glad You Came. It says ‘the sun goes down, the stars come out’.

Oh oh oh. Dua tiga hari kebelakangan ini sangat dipenuhi dengan moment-moment yang best yang membuatkan aku terkinja-kinja di bulan puasa.

Ceritanya bermula bila Shuki suruh aku hantar video raya ke MHI sebab MHI ada advertise dalam page diorang minta orang hantar video raya.

Dipendekkan cerita, selepas suruh mak dan abah doa suruh MHI pilih sebab anak dia ini mahu mencapap (which I actually said it, but not using word ‘mencapap’ lah kan to my parents), tetiba bangun tengahhari, sampai email dari Ally Iskandar. Teruslah melompat excited aku pada ketika itu.

Maka, diorang akan tayangkan video raya itu dalam MHI esok! Ya, kawan-kawan, esok pagi (hari Isnin). Well, video tu dah pun korang tengok kan. Maka yang extra hanyalah suara aku ditemuramah (InsyaAllah). Well, kalau korang dah tengok video log aku, pun korang dah pernah dengar suara aku pun. Tapi mak-mak dan ayah-ayah korang tak tengok lagi kan? So, suruh la diorang tengok MHI esok (motip golongan sasaran bukan dalam kalangan fangirls?)

Tadi, sementara nak tunggu buka puasa di rumah Abang Amir (Abg Amir ialah peminjam baju raya yang dipakai), tetiba dapat call nombor Malaysia. Ally Iskandar call! Haiyoh, maka terus lah melompat-lompat di dalam hati kerana excited. Tidak terkinja-kinja kerana berada di rumah orang.

But yeah. Tengoklah MHI esok. Yeay.


3 Responses to “Stars come out”

  1. YEAYYYYY!!!!!

    wah esok pagi ni kena melangut depan tv lah kat kampung tunggu MHI.

  2. nurulhuda says:

    agak2 fangirls sure siap sedia pgi2 dpn tv..sambil ckp… ” dia ni student phd kat durham ni…” .. lebih mngarah ke diri sndiri kot..hihih…

    btw, tahniah Bro..!!

  3. Muniza says:

    dah tgk td dah… kmrn x kunjung blog amri. so, tak tau papa p0wn psl MHI. Maka, di jadikan cerita, sya tekejut BANYAK tgk video koe airing kt MHI.. siap dlm talian lagi! Tahniah bro! :DD

Leave a Reply

See also: