define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Selepas http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.29 By: dzul http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30634 Fri, 19 Aug 2011 08:06:54 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30634 ok.. maybe ter over-anylized.. hehe

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30602 Thu, 18 Aug 2011 17:17:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30602 Rileks la Dzul.. ini kan mood baru lepas riot. Normal lah untuk aku yang duduk kat sini terasa yang negara ni tak safe sangat. Kang kalau pulun promote suruh mai time-time baru lepas riot ni, macam ignorance la pulak :)

]]>
By: dzul http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30601 Thu, 18 Aug 2011 16:57:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30601 mmg ler ada ayat galakan melancong… tp ayat awal tu spoil everything..

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30557 Wed, 17 Aug 2011 16:53:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30557 ang under-analyze. ayat slps tu ada galakan dtg melancong.

]]>
By: dzul http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30471 Tue, 16 Aug 2011 05:01:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30471 aku xleh terima your quote “UK is safe but at the same time, not”. cam xnk bg sapa2 datang melancong je. Well, not all place is safe.. Ramai jer penyangak, penyamun, perompak di serata dunia termasuklah malaysia. Yg travel slalu tu, byk2 lah baca doa minta selamat di perantauan dan dijauhkan dari mereka yg suka menganiaya kita. Amin.

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30439 Mon, 15 Aug 2011 16:40:07 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30439 xdak negara yg zero kes jenayah

]]>
By: Dini http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30436 Mon, 15 Aug 2011 16:30:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30436 Scotland sentiasa di hati ku, heh

]]>
By: Muniza http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30416 Mon, 15 Aug 2011 05:53:14 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30416 chav tue mmg budak2 remaja yg x da keja ka? huhu.. Bru sy tahu.. Igtkan UK ne kira mcm zero kes jenayah lah. :) hehe.. But still, sy nak sangat2 pegi London.. :D

]]>
By: nurul http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selepas/comment-page-1/#comment-30404 Mon, 15 Aug 2011 01:09:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3538#comment-30404 ngrrr..takut nak pegi..

]]>