define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Selamat http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: CT http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31419 Wed, 07 Sep 2011 00:56:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31419 Kita pun tgk, pk banyak kali sapa hamba Allah ni…ingat balik…hurmm blogger Amri..apa pun nak cakap ko mmg sempoi!! :)

]]>
By: Haslina Hussin http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31359 Mon, 05 Sep 2011 01:30:33 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31359 salam amri. tahniah! akak secara tak sengaja tertengok secara live selepas on tv pagi tu, a day before raya. selalu baca emel dan blog aje, ari tu dengar dapat dengar suara amri di tv3. anyway, u deserved the RM1000. memang bersahaja videoclip tu ….

]]>
By: tulip http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31166 Wed, 31 Aug 2011 03:42:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31166 wahh! hari tu ada tengok live! terkejut kjap.. hehe..bnyk tu dapat duit raya!!! jeles =D

]]>
By: Amalina http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31147 Tue, 30 Aug 2011 18:46:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31147 Praise to Him, that slot was destined for me:)

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31136 Tue, 30 Aug 2011 06:31:09 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31136 Brunei pun masih puasa Mahir

Zeah, ada-ada. Nak raya-raya dulu, nanti baru upload

Selamat Hari Raya Fariz

]]>
By: mahir http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31134 Tue, 30 Aug 2011 05:31:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31134 Indonesia masih puasa hari ini oh tak dapat buka link di atas

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31132 Tue, 30 Aug 2011 03:22:13 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31132 ko ada record bab ko kena interview tak?.. aku nak yg tue…. hahahahaha

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/selamat-3/comment-page-1/#comment-31108 Mon, 29 Aug 2011 15:51:41 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3591#comment-31108 aiseh, aku x sempat tgk daa. hari ni amat sibuk :D

selamat hari raya noh ;)

]]>