define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Looking for? http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/looking-for/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/looking-for/comment-page-1/#comment-31106 Mon, 29 Aug 2011 13:40:54 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3587#comment-31106 Mujurkan kau tulis fasal ani waktu lepas interview, kalau tak, kan aku kena tease lagi dengan Abby. Hehe.

Of course, nanti ada after-party untuk castmembers, keke.

]]>
By: Miza http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/looking-for/comment-page-1/#comment-31104 Mon, 29 Aug 2011 10:30:56 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3587#comment-31104 You’re a happy boy nampak! Kena telefon live on TV lagi tu!! :D CONGRATS LUTFI///Amri!!! You know, the thing I’m impressed is how humble you were bila durang mentioned ‘khursus apa awak ambil di sana?’ and then you simply answered ‘Bidang Maths and Computer Science’. If you mentioned you’re a final yr PHD student di UK and single, CONFIRM mak mak yg tengok MHI hari tu stalk you sebab you’re their son-in-law material! XDDDDD

Selamat hari raya btw! And jgn lupa bagi angpau ahem ahem*

]]>