define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Looking for? - Pagi Hari di Durham

Looking for?

Ya, jika anda mencari blog yang menceritakan betapa excitednya mamat yang bernama Ahmad Lutfi Amri Ramli itu ketika mendapat panggilan daripada Ally Iskandar seperti mana yang disebut oleh Abby Fana;

Tahniah, anda sampai ke blog yang betul.

[Kipas-kipas muka sebab diorang baca blog ini. Terus hilang cool didepan fangirls follower Youtube yang menonton]

Video tahun ini

Video tahun lepas

Video tahun-tahun lepas


2 Responses to “Looking for?”

  1. Miza says:

    You’re a happy boy nampak! Kena telefon live on TV lagi tu!! :D CONGRATS LUTFI///Amri!!! You know, the thing I’m impressed is how humble you were bila durang mentioned ‘khursus apa awak ambil di sana?’ and then you simply answered ‘Bidang Maths and Computer Science’. If you mentioned you’re a final yr PHD student di UK and single, CONFIRM mak mak yg tengok MHI hari tu stalk you sebab you’re their son-in-law material! XDDDDD

    Selamat hari raya btw! And jgn lupa bagi angpau ahem ahem*

  2. Amri says:

    Mujurkan kau tulis fasal ani waktu lepas interview, kalau tak, kan aku kena tease lagi dengan Abby. Hehe.

    Of course, nanti ada after-party untuk castmembers, keke.

Leave a Reply

See also: