define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Kesibukan duniawi http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: Muniza http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/comment-page-1/#comment-30786 Mon, 22 Aug 2011 00:51:07 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3563#comment-30786 tak sabar nak tgk video tersebut.. :))

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/comment-page-1/#comment-30773 Sun, 21 Aug 2011 17:19:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3563#comment-30773 Nurul, tu ah.. tak sure pulak.

Kak Nur, decidelah hari. Amalina dah sihat dah tuh. Hehe

]]>
By: kNur http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/comment-page-1/#comment-30765 Sun, 21 Aug 2011 13:13:30 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3563#comment-30765 wah, jatuh jantung ku dengan tajuk awak….macam takder kaitan gitu…hahahahha….anyway…gambar tuh memang sangat cun…baru nak letak dalam blog…anyway…thanks sudi ajak…nih bile nak berbuka sama2? ker terus beraya? hahahah

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/comment-page-1/#comment-30763 Sun, 21 Aug 2011 12:19:46 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3563#comment-30763 oh yeah!!! new video :D

]]>
By: Nurul Debat http://pagihari.solarstreak.com/2011/08/kesibukan-duniawi/comment-page-1/#comment-30761 Sun, 21 Aug 2011 10:57:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3563#comment-30761 mustahil abg am tak der bwk bj melayu ke UK…tetiba jd musykil..abg am sorok ke apa baju tuh..ahahaha..

]]>