Kesibukan duniawi

Aku dapat komen tadi daripada Shuki dan Miza. Katanya nada aku bila memberi komen dalam wall FB sangat stern. Tak ada smiley face pun.

Oh, tak sangka aku telah menjadi orang seperti itu – yang nampak stern dalam komunikasi internet tapi sebenarnya fun di dunia sebenar.

Eh, fun kah?

Ataupun aku telah menjadi orang seperti itu – yang nampak stern dalam komunikasi internet, dan menganggap dirinya dalam komunikasi dunia realiti sebenarnya fun, tapi pada hakikatnya tetap stern dan membosankan.

Anyway, saja letak tajuk di atas. Harap-harap takde sesiapa yang google tentang kesibukan duniawi dalam google dan masuk dalam entri post yang tak mencambah pemikiran kritis ini.

So hari ini, kawan-kawan aku datang ramai-ramai untuk buat video klip raya. Sangat best, walaupun penat. Tapi video tak start edit lagi sebab penat. Nak kena tido. Nantilah bangun, baru kelih.

There you go.. castmembers untuk video raya tahun ini. Stay tuned.

P.S: Baju raya tahun ini sekali lagi disponsor oleh Abang Amir. Itulah kan, bila kat Malaysia, tak reti-reti nak bawak baju raya sendiri ke UK. Eh, ke ada tapi aku sendiri yang tak perasan?? Hm..


5 Responses to “Kesibukan duniawi”

  1. Nurul Debat says:

    mustahil abg am tak der bwk bj melayu ke UK…tetiba jd musykil..abg am sorok ke apa baju tuh..ahahaha..

  2. WaReMoN says:

    oh yeah!!! new video :D

  3. kNur says:

    wah, jatuh jantung ku dengan tajuk awak….macam takder kaitan gitu…hahahahha….anyway…gambar tuh memang sangat cun…baru nak letak dalam blog…anyway…thanks sudi ajak…nih bile nak berbuka sama2? ker terus beraya? hahahah

  4. Amri says:

    Nurul, tu ah.. tak sure pulak.

    Kak Nur, decidelah hari. Amalina dah sihat dah tuh. Hehe

  5. Muniza says:

    tak sabar nak tgk video tersebut.. :))

Leave a Reply

See also: