Posts on ‘August 15th, 2011’

Upgrade

Pergi kedai komputer tadi. Ada satu kedai komputer kat Durham ni yang Indian Muslim punya. So, dek semangat kemuafakatan, sajalah pergi servis kat sana walaupun kalau korek-korek cari kat Ebay ataupun online, maybe boleh dapat murah lagi. Beli cooling pad sebab abang aku kata maybe force shutdown yang berlaku pada komputer aku ialah kerana overheat. […]

Tips: Email Forwarding

Wah, dalam masa 5 jam lebih kurang, dah ada 57 orang share video ni di Facebook. And that’s good, considering sekarang ni baru pukul 9 pagi, time orang-orang Malaysia baru memulakan kehidupan seharian kan. Oh, agaknya ramai yang berjaga malam dek kerana bulan puasa, so diorang share kot? This a pilot episode of my new […]