Posts from ‘July, 2011’

Anyway

Sekarang ini selalu bermain game Tap Zoo dekat phone. So, kadang-kadang akan buka dan mengumpul duit. Jarang-jarang sekali main Angry Birds, dan cuba untuk tidak bermain game yang bernama Drop7. Game Drop7 ini ialah puzzle game, seangkatan dengan tetris lebih kurang. Sangat addictive. Sangat tidak sihat kerana sekali bermain, 15 minit berlalu begitu sahaja. Kadang-kadang […]

Draft

Hari ini, sejak bangun tadi sampai sekarang, pukul 11.40 malam, dok mengadjust setting untuk template writing. Well, nampak seperti rajin kerana ‘sejak bangun’ kononnya. Kalau dah bangun pun pukul 3 petang, takdelah rajinnya, ye tak. Tadaa.. page depan writing. Mengambil template LaTeX dari University of Cambridge sebab department aku takde official template. Dengan erti kata […]

Norway

Mahu bercakap fasal Oslo. Yeah, this is a rare case for me to write some current stuff (other than tv shows) on my blog. A friend of mine says that reading my blog seems like I’m living in my own bubble. Kinda true. Discover dari wall post kawan Norway aku fasal pengeboman di bandar Oslo […]

Layar Ini

Dalam layar ini, lakonku bertukar nahkoda, tariku bertukar geraknya, laguku bertukar irama. Mencari mutiara di laut dalam, sambil menguak tak mahu tenggelam, elak ampai-ampai berbisa, yang hanya cantik dipandang mata. Sakit juga meredah tujuh lautan, dengan si bajak laut yang tinggal di hutan, sekali-sekala serang bahtera, hampir ranap, ku bina semula, terus biar hembus udara, […]

Amri – Rolling In The Deep (Malay Version)

Kan membara di dalam hati Semakin panas jauh di sanubari Kini jelas ku lihat dirimu Cahaya putih yang semakin kelabu kan ku genggam bara dan debu Usah kau ragu pada apa ku mampu Sedetik api kini di hati Lenyapkan gelap, kini aku kembali * Luka lama berdarah kembali Buatku ingat kepada segala memori Luka lama […]

My Moment

Rebecca Black with her new video!! Woop woop. Okay, I get how a lot of people hate her, and even at this moment there’s like 179k of likes but 326k of dislikes of this new video; I think this video is nice. My predicament is simple ~ as I like Ke$ha’s song about glitter and […]

Rolling

Manakah duit Liverpool? Tetiba meroyan di pagi hari. Pergi Liverpool hari tu advance duit sendiri. Hasilnya, kenalah jugak tahan sikit sementara claim nak masuk. Tapi lambat betul. Malas pulak nak follow up. But I should actually. I’m a weird guy. I understand mom’s concern of me living alone at the mo. She’s worried if I […]