define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 June - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘June, 2011’

Lari

Hasnol said to me that he checked the photo online (the one that the official photographer took for the run) and he got 2 pictures. Syukri had 5 and he already made assumption that I will have more! And of course he’s right. And that’s always the sign of knowing me. I know my fellow […]

Left Eye II and Run

Semalam sampai Leeds penat giler. So tido lepas makan. Lepas tu terjaga dalam pukul 2 lebih. Bangun, bangun aku terasa mata kiri aku seperti berkerut sedikit. Eh? Adakah ada contact lense dalam mata kiri??? Rupanya YA! Haiyoh, maknanya bukanlah mata kiri kembali pulih. Tapi keterlupaan menanggalkan contact lense sebenarnya. Yang peliknya, aku dah cuba dah […]

Left Eye

Something awesomely weird happening to me! Mata sebelah kiri! Tetiba tak rabun! Semalam aku buang contact lense agak lewat. Lepas buang, terus rasa mata rasa blurry. So, kemudian aku tido, dan tidak menyiapkan slide presentation untuk research day. Bangun hari ni, seperti biasa, terkocoh-kocoh untuk solat Jumaat. Terus ke masjid. Memang aku rasa vision aku […]

Purpleradio

Sangat hectic dua tiga hari ke belakang ini. Semalam menghantar paper ke editor, dah diterima dan akan dipublish, Alhamdulillah. Hari ini bangun 2.30 petang sebab bateri handphone habis dan alarm tak bunyi. Terus kaget sebab dah janji dengan Iskandar untuk bawa dia ke gym yang aku pergi. Well, bukanlah bawa, tapi sebab aku arrange. Sampai […]

Pool

Aku tanya Mahir, sentapkah entri lepas. Dia cakap sentap. I was smiling. Mahir juga tanya sama ada itu betul-betul orang tulis kah atau aku reka-reka sahaja. Reka-reka sahaja. Cool, it does sounds realistic then? Although I have to keep reminding to myself of what my mom told me. It goes in between the line of […]

Sombong

[Ini after post, ditulis selepas Barang. Sila baca post itu terlebih dahulu. Sekian]

Barang

Ini post umum buat kalian, sahabat dan juga keluarga rapat. Mohon maaf atas ketidak mampuan membeli barangan yang mungkin anda mahu pesan. Benar, ada setengah barangan di UK ini lebih murah daripada Malaysia, namun tidaklah pula saya dapat memenuhi kehendak kalian semua untuk membeli barangan-barangan tersebut. Selain daripada faktor pendapatan sendiri, faktor masa untuk mencari-cari […]