define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Lari - Pagi Hari di Durham

Lari

Hasnol said to me that he checked the photo online (the one that the official photographer took for the run) and he got 2 pictures. Syukri had 5 and he already made assumption that I will have more!

And of course he’s right.

And that’s always the sign of knowing me. I know my fellow friends, wherever they are, Durham or Malaysia or Brunei, could testify that.

So, official time

257532_10150224942739784_794379783_7028081_376293_o

Aku ~ 1 jam 6 minit dan 54 saat. Dia ada gun time dengan chip time. Chip time lebih accurate sebab dia detect chip yang kitorang letak kat kasut melepasi garisan Start dan garisan Finish. 67 minutes is pretty good. Well, kalau compare dengan Hasnol dan Syukri, kalahlah. Diorang do it in less than an hour. And we joke that I’ve probably spent couple of minutes because I was posing for the camera. Well, probably true. Sebab asal aku nampak cameraman, aku akan berlari ke arah cameraman itu supaya in shot (hence kenapa aku ada 8 keping gambar).

Have I tell you the story of my teenage years??

Oooh, I was a pure nerd. Honest. Siap kena puji dan dijadikan contoh untuk pemakaian waktu kat KMPP dulu sebab pakai tie, dengan clip tie, gantung kad matriks dan juga name tag! Ahaks.

And back in school years, I hate running. In fact, I can’t run. Baru pusing separuh padang (400 m) sudah mula rasa sakit kat buah pinggang sebab tak biasa lari. So, heaven yeah I’m proud of myself for being able to run this 10K. Alhamdulillah.

Jap, diorang tak antar lagi gambar yang tengah berlari. Nanti aku upload :) [well, not like u guys r excited bout seeing the pix as much as I'm excited of showing it, keke]


2 Responses to “Lari”

  1. mahir says:

    patutlah ada gambar tu semua. wondering juga siapa yang amik gambar tu kan. muahahaha

  2. WaReMoN says:

    besa la, aku pun pakai full set gak dulu

Leave a Reply

See also: