define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Gambar Lari http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Eetnayrah http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/comment-page-1/#comment-29846 Mon, 08 Aug 2011 04:51:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3394#comment-29846 berlarilahhh… hehe

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/comment-page-1/#comment-26089 Fri, 24 Jun 2011 16:47:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3394#comment-26089 Ha ah

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/comment-page-1/#comment-26087 Fri, 24 Jun 2011 16:40:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3394#comment-26087 marathon ni x semestinya kena lari all the time kan, kalu penat bleh jalan kejap.

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/comment-page-1/#comment-25840 Tue, 21 Jun 2011 16:06:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3394#comment-25840 Thanks Sophie. Ala.. actually kalau ada keinginan boleh ja try. Tengok banyak jer mak cik – mak cik yang join pun. Kita yang memuda ni lagi la okay kan?

*perlu sangat kan berlari arah camera tu?*
>>> PERLU… :P

]]>
By: Sophie Al-Yahya http://pagihari.solarstreak.com/2011/06/gambar-lari/comment-page-1/#comment-25836 Tue, 21 Jun 2011 15:29:53 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3394#comment-25836 Bro.. Seriously sangat kagum. 10k?? @_@
dengar pun dah penat.

*perlu sangat kan berlari arah camera tu?*

]]>