define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Gokaiger - Pagi Hari di Durham

Gokaiger

Semalam tengok Gokaiger episod 7. Salute. Strong! Mengingatkan aku pada Magiranger yang mana penceritaan dia bagus. Aku sedikit down dengan Go-onger yang sekejap okay dan sekejap tak. Shinkenger is good as well, walaupun pada awal-awal episod, dia tak berapa bagus.

Waktu kat Dundee sempat tunjuk Gokaiger Episod 6 kat Mahadi. And we both watch it passionately.

“Kenapa depa boleh tukar-tukar?”

“Katanya ada satu great war yang semua sentai-sentai dari season lepas-lepas bergabung tenaga, sampai power diorang kinda taken away. Jadi kiranya Gokaiger yang jumpa power-power nih”.

Hehe.

Bushra

bushra

Ini gambar dengan Bushra. Sangat cute.

Anyway….


4 Responses to “Gokaiger”

  1. YANA says:

    wah..comel nyer baby tu..^.^

  2. hang nak cakap yang baby tuh cute ka? hang yang cute?

  3. wey, ku dah tukaq alamat blog. link yg ni butul. yang comment atas tuh lama.

  4. Amri says:

    Uh, Halim. U guess it right :P

Leave a Reply

See also: