Posts on ‘April 28th, 2011’

Sparks

Hari ini sedikit chaotic. Dapat mesej dari Sparks – provider elektrik, yang cakap aku tak bayar lagi bil hari itu. Cerita Sparks ini sejak dari tahun lepas lagi. Geram sebab diorang punya customer service ~ sudah lah lembab dahulu. Ini ~ bil terakhir aku dengan syarikat dia, aku dah bayar 16 April hari tu; tapi […]

Restless

A bit restless. So here goes. And I’m gonna do random tonight. Mula-mula tengok video ni. Rakam waktu kat Dundee hari tu. Nak transfer fail-fail dari dalam kamera, baru terperasan ada. Mahadi! Hang ‘achoom’ sebelum dia bersin. Kalau aku, mesti dah tak jadi bersin! Jump. Tadi pergi beli headphone baru. Dan juga periuk baru. Periuk […]