Posts on ‘April 16th, 2011’

Lari

Bersemangat! Bangun tadi dan paksa diri writing dan dapat juga sedikit, which is nice. Lepas tu aku pun keluar mencari donut coklat Tesco yang sedap berkrim, sebelum ke gym. Sempat singgah rumah Hasnol (Bruneian). Bercadang dengan dia untuk join larian 10k di Leeds bulan enam nanti. Well, pernah dahulu berniat, tapi tak ada motivasi untuk […]

Semangat

Sekali sekala perlu juga bercerita tentang study di sini. Manalah tahu ada mana-mana pihak yang mengintai blog ini untuk melihat perkembangan study, haruslah tak jumpa [Ini namanya paranoid, referring to myself]. Tapi kalau mencari-cari video baru aku, memang boleh jumpa kat blog ni. Anyway. Sedang berdebar-debar sedikit sebab baru dapat komentar tentang paper yang aku […]