define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Step Up 3 - Pagi Hari di Durham

Step Up 3

Tengok Step Up 3 semalam.

Boleh lah.

I mean, kind of movie I enjoy watching, but I think it’s a bit lacking.

Somehow, hero dan heroin punya storyline tak berapa kukuh. Konflik dah okeh, tapi penyelesaian agak abrupt. Sampaikan part-part bila hujung-hujung pun, aku tak dapat ‘awww moment’. Somehow aku rasa hero dan heroin punya penghayatan tidak berapa dalam.

Berlainan dengan second hero (Moose) dengan second heroin (Camille). That’s a definition of good chemistry and good act. Tidak abrupt dan sweet.

Please do note, my critics doesn’t imply that I’m a better actor than any of them (in fact, I’m a bad actor), but as an avid romance comedy movie follower ~ a good romance is still a good romance. Itu sebab aku tak suka video klip Katy Perry – Teenage Dream. Sebab takde chemistry dia dengan that guy. Tapi Taylor Swift – Mine.. awww.

So yeah.

Anyway…


Leave a Reply

See also: