define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 14th - Pagi Hari di Durham

14th

Tengah nak menunggu waktu Maghrib. Rupa-rupanya Maghrib dah masuk dalam 4.44 petang. Dah makin lewat (ironinya ialah masih awal lah, tapi dek kerana sebelum ni Maghrib masuk dalam pukul 4 petang, atau 3.50, so sekarang rasa macam lewat sikit lah).

Cuaca agak baik hari ini. Tengok pada suhu secara online, katanya 9 darjah. That’s great! Sebab hari tu dalam 0 darjah juga waktu jalan-jalan London. Dan aku pulak bawak jaket yang tak tebal sangat. Jaket yang tebal, yang pakai dalam Bleeding Love tu baru seronok sikit nak jalan-jalan kalau 0 atau 1 darjah. Atau sebenarnya, tido di rumah lagi best di kala-kala sejuk ni.

So hari ini 9 darjah. Best lah jugak. Yang tak bestnya ialah aku ada sorethroat. Perut lapar tapi terus tidak rasa mahu makan. Tak ada selera. Itu cadangnya mahu tunggu Maghrib, baru hendak turun dapur.

14th of February. Mark the date! Itu aim untuk release video baru selepas dah 2 bulan tak produce apa-apa. Dalam beberapa hari sekali, aku akan release teaser untuk video baru. 14th of February?? Don’t worry, I’m not supporting Valentine in any way. Just making a hype. You’ll see:)

Bersembang dengan Hafidz fasal projek yang aku sebut itu hari. Sounds like he’s up for it. Yer la, kalau nak buat projek-projek video ni, at least Hafidz mesti kena join untuk jadi cameraman, atau watak-watak sampingan.

Hari itu kat Malaysian Hall, ada seorang mamat ini tegur. Tanya jika aku dari MRSM somewhere in Kedah. Aku cakap taklah, sebab memang bukan pon. Pastu dia cakap macam pernah nampak sebelum ni. After I told Hafidz about this, he said ‘kenapa tak bagi hint.. Youtube, youtube’. Of course not! That’s just sound … sad… keke.

Uh, hendak call-call Mahadi untuk bergosipan, tapi sakit tekak pulak.

Sigh


4 Responses to “14th”

  1. lg says:

    bro.nape susah benor nk bukak blog ko ek?selalu down lor.sory, off-topic banyak.

  2. Amri says:

    Tak pula pasti kenapa.
    Harap kalau ada sesiapa yang lain mengalami masalah yang sama, harap dapat maklumkan. Thanks

  3. Nisa says:

    kalau sy, guna ie, mmg susah bak buka… but kalau guna mozilla, senang ckit…

  4. 14 Feb? ok I’ll wait (^_^)V

    Bro, that Hafidz is so funny.hihi..

Leave a Reply

See also: