Wake Up

9.43pagi. Dan sekarang sedang menghirup air teh di depan komputer setelah menguruskan sedikit hal-hal kewangan a.k.a tranfer duit dan bayar sewa rumah bulan ini sambil melihat jumlah wang di dalam bank jatuh mendadak.

And yes Mahadi! 9.43 pagi!! And I’m well awake.

Entah berapa jam aku tidur semalam.

Semalam pergi Dalton Park dengan Hafidz, Kam dan Syafiqah. Dalton Park ialah designer outlet. Dek kerana dalam mode berjimatan, maka tidak membeli belah pun. But actually, takde yang berkenan. So, taklah terasa sangat pun hendak membeli.
thorton

Lepak kat Kafe Thorntons sesampainya di Dalton Park tuh. Thorntons ni kedai coklat sebenarnya. But somehow diorang bukak kafe jual kopi/teh/hot choc pulak kat sini. Macam tu lah kat sini. Kalau hendak melepak-lepak, biasanya kitorang akan ke kafe-kafe sebegini. But seriously, I would trade it for mamak anytime, anyday.

Balik rumah, Amalina join kitorang makan sekali. Aku goreng mi goreng.

Lepas tu ah, right after the girls went home, aku tidur sampai dekat 12 jam! Apakah! I’m such a baby!

So, that’s why 9.43 sudah segar bugar. Err.. not really, too much sleep already and still wanting more.

lima

Bergambar dalam rumah sebelum diorang balik.

[P.S: You know when you play some Wii games produced by Nintendo, kadang-kadang ada Mii yang join the scene in the game. Semalam main Mario Karts Wii dengan Hafidz dan Kam, then tetiba Mii Zeah appear in one of the track. Zeah, you do wonna play as well, don't ya?']


5 Responses to “Wake Up”

  1. zeah says:

    hehehe…. wah memang aku nak main pun… aku pun dua tiga menjak ni asyik main wii je… tapi aku main sports wii… mana lah tau kalau aku pegi durham, kita lawan main… dapat jugak aku menang selalu kan…. hehehehehe

  2. WaReMoN says:

    aku menanti Kinect ku…

  3. Amri says:

    Wah! Kinect! Jeles!

  4. Kamilah says:

    ZEAH!
    ko punya character kacau aku punya driving in the game! hahahaha.. :P

  5. zeah says:

    ahh…. my character mengikuti character ku… bagus2……hehehehe

Leave a Reply

See also: