Tea

Lot of things are running through my head ~ maka hari Ahad ini sangat menekankan jiwa. Hafidz will let us just me be me. So hari ni takde masak-masak. Makan ayam goreng yang digoreng 2 hari lepas.

Sejak kebelakangan ni suhu dah naik sedikit. Dalam 5 darjah. Sekarang ni 6 darjah. Mungkin 7-10 darjah juga di siang hari. Yang bagusnya ialah heater tak yah dipasang kalau cuaca tak sejuk sangat. Kalau terasa sejuk sikit, pasang dalam setengah jam pun dah rasa selesa, berbanding hari itu bila suhu bawah 0 darjah, kitorang biasa pasang dari pukul 4 petang sampai 2 pagi. Maka, bil gas untuk musim sejuk pun mencanak-canak naik.

Aku punya target baru ialah untuk keep uploading vlog kat channel Youtube aku yang lagi satu itu. Kalau dulu, aku akan edit baik-baik, tapi dek kerana tiada kesempatan masa, aku akan make sure aku rakam hanya dalam 1 minit. Nothing crazy, no stunt, just daily life. Instead of writing, probably recording it would be nice as well.

So here goes. Video ni amik waktu kat Dalton Park juga.

Oh btw, this is a different channel. Subscribe yeah? :)


4 Responses to “Tea”

  1. mahir says:

    hahaha muka mcm tgh mengcover ketidaksedapan teh tu aje.

  2. Mahadi says:

    saja perabeh duit la tu…

  3. mahir says:

    oh mcm tu

  4. Amri says:

    Ah sentap! (dengan Mahadi dan Mahir)

    Hari sejuk la weh. Minum teh untuk panaskan badan

Leave a Reply

See also: