Rock and Roll

Semalam agak rajin. Sempat study study. Pastu keluar ke gym lepas Maghrib dalam pukul 4.30. Pastu ke Tesco.

Pisang – tadak.
Tomato – tadak
Jus tropical Tesco -tadak jugak.

Habis benda yang aku nak padahal baru pukul 5 lebih. Bebudak uni start kelas hari ni, so semua pakat-pakat beli barangan keperluan asas lah. Cis.

Balik, study lagi. Sekarang dah pukul 2.05 pagi.

Tapi nak kena debug programming. Ada problem lak. Tapi nak makan dulu.

Tadi saja pasang lagu Jesse Mccartney. Terus rush in my head zaman-zaman buat Masters kat Brunel dulu. Waktu tu aku dok selalu dengar lagu Jesse Mccartney sambil study kat library.
Lagu-lagu yang tak boleh dipasang ialah lagu Britannia High. Nanti akan teringat dekat Zeah. Zeah kahwin bulan 3 nih. Hope everything will goes on smoothly for her. Too bad I cannot attend the wedding. Sangat mahu tahu bagaimana kenduri di Brunei. Dengar kata 2-3 hari.

Hari ni Hafidz pun tido awal (sebab tadi dia ada kelas 8 jam, letih kot; plus esok dia ada kelas lagi).
Aku meeting dengan supervisor esok macam biasa.

Hm.. nak makan apa ya?

P.S: Lagu Faizal Tahir yang first album pon agak best didengar waktu study. Lagu-lagu baru dia aku tidak layan lagi. Ari tu copy lagu first album dari kak aku, that’s why ada kat laptop aku.


8 Responses to “Rock and Roll”

  1. Nisa says:

    teringat zaman Faizal Tahir nyanyi nasyid… (^_^)

  2. khalidah says:

    pi lah bercuti kat Brunei nanti…

  3. WaReMoN says:

    wah, dah nak kawin. Alhamdulillah :)

  4. zeah says:

    lutfi…. jom lah dtg brunei… ko sampai hari khamis pastu monday ko boleh balik dah,,, since wedding tu start on friday until sunday…. hehehe… jom lah… aku boleh bayar separuh tikit ko…. kalau murah,,, hehehehe…

    Khalidah…. jom lah dtg brunei sekali… dapat jugak lepak dengan aku tuk beberapa hari… :D

    WaReMoN…. adakah ditujukan untuk aku?.. kalau iya,,, thanks… hehehe….. :D

  5. WaReMoN says:

    oh, mestilah! :)

  6. Amri says:

    Zeah, separuh tiket lagi aku cari fangirl-fangirl tolong sponsorkan lah. Buat private konsert gituh! Wakaka.

    Dah dah. Simpan duit ko untuk honeymoon :)

  7. zeah says:

    WaReMoN… hehe… tetiba aku senyum meleret…. :D

    Lutfi….honeymoon (tetiba aku pulak terasa malu… apa kes?.. hehehe)… alah kalau g honeymoon, dia lah yg bayar… hehe… tapi tak perlu g honeymoon nie…. yg penting majlis berjalan dgn sempurna, lancar dan mendapat berkat dan diRedhai….. chewah…. :D
    Alah… jom lah lutfi…. bukan selalu aku kawin… jom lah… cari tikit murah… kau memang arif mengenai tikit murah nie…. Khalidah… jom lah turun brunei!!!… haha…. WaReMoN… jemput lah dtg sekali…. terus bawak lutfi tu hah…. hehehe…

  8. WaReMoN says:

    wah..si Lutfi mai dari UK, aku dari penang. mmg x sama route, ke ke ;p

Leave a Reply

See also: