Not so soon

Meeting tadi. Jumaat ni meeting lagi.

Aku dah mula editing. Baru mula. Agak best juga sebab video *.mov, fail dia tak tersangkut-sangkut kalau edit dalam Premiere. Yang tidak bestnya sebab memori tak cukup. Kena edit 40secs – 1 mins untuk satu fail. Nanti dihujung baru gabung.

Target lepas habis belajar ialah install Windows 7 supaya boleh masukkan Premiere baru versi CS5 yang require Vista 64 bit (aku sekarang 32 saja, sigh) atau Windows 7. Taknak buat sekarang sebab banyak sangat program-program yang aku dah install untuk study. Nanti kalau upgrade, kena reinstall semua which is very renyah.

Oh, next month! Mark the date. Next month. That’s how long you have to wait for the new video. I keep teasing Amalina and Mahir of the date. But both of you, shhh.. keep it silent for the moment. Mana tidaknya next month, ada lagi yang tak dirakam. So far, to the date, sudah 4 hari dispent untuk rakaman. Bukanlah seharian. Amik sikit-sikit. And now Hafidz dah mula balik kelas, so takleh lah nak sesuka hati pergi rakam.

Ciao.


One Response to “Not so soon”

  1. Badrul says:

    Menarik…. cite2…
    Jemput jadi follower…

Leave a Reply

See also: