define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Mine - Pagi Hari di Durham

Mine

Saja bertanya hari tu dalam Facebook, lagu kegemaran sekarang ini. Saja. Bukan apa, lagu-lagu kat UK nih sumanya yang genre dance. Lepas dengar Don’t Stop The Pop (Djearworm punya mashup) dan tanya Syafiqah, baru tahu yang Lady Antabellum itu kumpulan country. Ingatkan macam Lady Gaga.
So the girls who responded, few of them like Taylor Swift’s Mine.

Aku baru tengok video clip tadi dan baca liriknya tadi. Aaah, nice!

The lyrics is interesting. Ada cerita. Tidaklah seperti lagu-lagu yang aku dengar kebelakangan ini yang asyik ‘dancing all night long’, ‘dance like it’s the last night of your life’, ‘i throw my hands up in the air sometimes’, ‘i just wanna dance, i don’t really care’…

So this one is nice:)

Video clip pun nice. Ala-ala aku ter ‘awww, so sweet’ moment waktu dia kena proposed atas bot itu. Hehe.

Taylor Taylor! :)


2 Responses to “Mine”

  1. zeah says:

    yeah….. my sweet moment too… awwwwww…… sigh…

  2. Bro Amri. Lagu-lagu Taylor Swift mostly lirik dia memang bagi makna. Dia kan suka ala-ala fairytale. =B Remember December sedih T_T

Leave a Reply

See also: