Lond-on

Aku kat London sekarang ni. Exactly dalam satu tempat yang boleh duduk kat sebelah tiket kaunter London Eye. Diorang berdua tengah naik London Eye. Aku ~ sebab dah pernah naik, so malas lah nak perabih duit.

Tadi nak bawa diorang ke Tower Bridge. Tapi turun salah kat London Bridge punya station yang agak jauh, tapi yang nicenya sebab dapat lalu beberapa kawasan yang aku pernah nampak waktu naik cruise dulu. So best gak sebab aku tak pernah sampai lagi situ.

Tapi gila sejuk. Jap nak check berapa. BBC Weather cakap 3 darjah. Tapi dek kerana dari tadi dok berjalan sebelah Sungai Thames, jadi angin kuatlah sikit. Salah bajet la jugak.

Well, that’s it for now.

Oh, semalam jumpa Aziz M Osman kat Malaysian Hall sebab diorang buat some talks about his upcoming movie Azura. So adalah sempat bergambar dengan Aziz M Osman, juga heroin cerita itu Lofa (Dewi Remaja 2010 katanya). Er…. ahem. Okeh, berjaya menahan diri dari menaip ayat-ayat berbaur gatal.

Ciao.


2 Responses to “Lond-on”

  1. Kamilah says:

    Did you find Bonda Cafe then? walaupun groggy, I managed to answer Paddington!
    or were you meaning to search for Melur? coz that’s near Edgware Road.

  2. Amri says:

    Yeah, Bonda. Dapat, tapi tak buka awal waktu weekday :(

Leave a Reply

See also: