Konvo

Konvo Syafiqah, Kak Shuk dan Abang Syahmi hari ini. Sepatutnya untuk Shabana juga, tapi dia tak datang sebab dengar katanya dia dah start kerja kat Singapore.

konvo1

Hafidz, Kam, Syafiqah, Amalina dan aku. Congrats to Syafiqah for her graduation…

konvo2

…and Abg Syahmi and Kak Shuk juga. Hopefully soon, it’s gonna be my time to wear the red robe:)

Balik rumah, hari ini 2nd attempt buat nasi beriyani. Minggu lepas tak sempat nasi masak, tetiba dia dah turn dari cook-> warm. Guna periuk karen. Kitorang paksa bagi dia tekan masak juga, abis jadi kerak kat belah bawah. So hari ni, Hafidz ditugaskan untuk mengacau periuk setiap 3-4 minit (siap setting timer lagi kat handphone). Dia kacau sambil bermain game di ruang tamu. And taaada, nasi beriyani versi improved.

briyani

Sebelah tu ayaq asam. Dan minggu ni dah takde kerak!Ish, spoil ah gambar nasi tumpah-tumpah kat atas tuh.


5 Responses to “Konvo”

  1. blubell says:

    Oh! mesti pakai jubah merah dengan topi ada pompom juga! Berjuang! Thank you!!!! Thank you!!!!

  2. Amri says:

    Bitte.

    Have fun in Malaysia

  3. WaReMoN says:

    sapa nak amik gmbr ang masa tu nanti?

  4. Amri says:

    Fariz… I’ve never ask myself that question. I’m asking, bila nak sampai masanya.. :)

  5. WaReMoN says:

    hahaha, sedihnya. kalu aku ada situ, bleh la aku tlg snap utk ang the whole session :D

Leave a Reply

See also: