define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Bachelor - Pagi Hari di Durham

Bachelor

Wow. I had a longest day ever! Well, not really, but that sounds tragic and seems like a good start of such post:)

Ada meeting pukul 3 petang tadi. Sudah aim untuk balik tido right after that sebab selepas take a nap malam sebelum tu, tidur 3 jam ja dari 8 pagi sampai 11 pagi. I was knackered. Nope, I am. Still am.

Pastu pukul 3, supervisor aku cadangkan untuk jumpa one of part-timer under dia punya supervision jugak. Well, it’s gonna help me in the long run anyway, so I did not want to say no. Maka tunggulah pula lagi sejam lebih untuk meeting pukul 5.30pm. Hafidz datang office sebab dia baru abis lab, so aku, dia dan Abang Amir sempatlah bergosipan …eh.. bersembang sekejap.

Aku balik rumah dah pukul 7 malam.

Sangat letih.

Makan sambil tengok one of the cheesiest reality show ever ~ The Bachelor. Citer dating-dating tuh. Sorang laki, ramai pompuan. Well, sometimes aku buat modal cerita-cerita diorang nih untuk aku punya e-novel. Keke.

So, bila aku tengok cerita begini, adalah reaksi.

Hafidz ~ dengan muka straight face macam tengok berita.

Okay, obviously I’m more dramatic then he is.

Pastu ada satu part ni, sorang contestant ala-ala dah mula berjiwangan dengan the leading man. Dia cakap begini, ‘it’s funny because I haven’t been on one on one (date) with this man yet, but I feel like this ridiculous connection with him’.

Okay, I’m a sucker for romance, so I just sail along. Hafidz tetiba merespon something like this, ‘you said it’s connection just because he’s good looking, buff, etc’; well something like that. Probably close rather than similar.

And I was laughing coz Hafidz was just pointing out the obvious. This guy is dating 16 other women on the show and most of this women are probably having one-sided connection anyway. Still, I’m pointing out the obvious, not criticizing. (Mahadi, I’M NOT!)

Anyway… after some girlish show that we watched (instead of our childish show of Tensou Sentai Goseiger), we regain back our male testosterone by playing Call of Duty: Blacks Ops and killed some people! Woargghh..

P.S: Hitori ja nain da sono koe de = Your voice lets me know I’m not alone
[Don't click the link, you'll just lose the awww moment you just had]


3 Responses to “Bachelor”

  1. WaReMoN says:

    “Hitori” la, haha

  2. Amri says:

    Oops, typo. Corrected. Cheers

  3. Dini says:

    ops, tertekan! haha. tapi comel la lagu tuu~ hehe :)

Leave a Reply

See also: