Posts from ‘January, 2011’

Gegambar di London

Memula, baru saja buat page ‘House Bills’ yang telah di private passwordkan. Sila tidak perlu cecurious mahu tahu apa kandungannya. Sekadar bil-bil rumah yang aku dan Hafidz bayar, saja letak di blog supaya sama-sama aku dan Hafidz mudah hendak rujuk. Itu saja. Faizal dan Mirza sekarang dalam perjalanan ke Paris. I’m back in Durham. Woohooo. […]

Idea

Sejak dengar Aziz M Osman bercakap kat talk kat Malaysia Hall kelmarin dulu, otak aku sudah menjana-jana idea baru untuk personal project. Hm.. mahu buat ini, maybe boleh buat untuk ini dan itu, boleh jemput siapa-siapa dan juga bincang isu itu dan ini. Hehe, tease… I know. Okaylah, suddenly I’m thinking about doing a bit […]

Lond-on

Aku kat London sekarang ni. Exactly dalam satu tempat yang boleh duduk kat sebelah tiket kaunter London Eye. Diorang berdua tengah naik London Eye. Aku ~ sebab dah pernah naik, so malas lah nak perabih duit. Tadi nak bawa diorang ke Tower Bridge. Tapi turun salah kat London Bridge punya station yang agak jauh, tapi […]

Verification for Nuffnang

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Morning Glory

Semalam pergi tengok Morning Glory dengan Hafidz. This is from the same writer as The Devil Wears Prada (she wrote the movie, not the book). So I got the same vibe watching Morning Glory as I watched The Devil Wears Prada. It was good. Banyak konflik yang berkaitan kerja yang dia buat, and less about […]

Madu

Sambil minum teh, aku call mak aku. Cerita pada dia yang aku baru masak ayam masak pedas pukul 3 pagi. Sembang ini sembang itu. Aku tanya dia sihat ke tak. Dia cakap dia baru lepas menyangkul. Alhamdulillah. Kira okey lah tu. Last year, aku balik kerap juga, dalam setiap 3 bulan sekali sebab mak aku […]

Bachelor

Wow. I had a longest day ever! Well, not really, but that sounds tragic and seems like a good start of such post:) Ada meeting pukul 3 petang tadi. Sudah aim untuk balik tido right after that sebab selepas take a nap malam sebelum tu, tidur 3 jam ja dari 8 pagi sampai 11 pagi. […]