Scottish winter

Sudah balik dari melawat Mahadi dan Elly di Scotland dan berpusing-pusing di kawasan sekitar. Picture time!

scotland10l

Some random forest that we stopped at. Syafiqah fell into some Disney winter forest eh.

scotland10k

Highlands Cow!!!!!! Yeay. Aku dah pernah nampak gambar Highland Cow ini waktu aku first year di UK, waktu travel Scotland dengan Tahir dengan kawan-kawan (which is back in 2007!). And 3 years later, I finally see it…

scotland10j

… and feed it. Such a cutie, I wish I could have one at home! Ketika mahu panggil lembu ini, semua orang pakat-pakat buat bunyi ini dan itu. And I called it ‘baby, baby…’. Keke.

scotland10i

Hafidz seperti mengajak-ajak ayam.

scotland10h

The ladies!

scotland10g

Hafidz and Mahadi. Ni kat atas lake yang membeku. Boleh nampak bot kat belakang tu tersadai dek kerana ais. Too bad we don’t have skating shoes, kalau tak dah bleh skate atas tasik nih.

scotland10f

Bershopping kat Designer Outlet di Livingston.

scotland10e

Masih di Livingston.

scotland10c

Some random place we stopped.

scotland10d

Matahari baru keluar.

scotland10b

Berposing dengan traktor. Jadi kerja okeh.

scotland10m

Amalina berlatar gunung-ganang.

fall

Hafidz fall down. But well, the background is nice, innit.

scotland10a

Archway dekat Otterson Tower.


4 Responses to “Scottish winter”

  1. vluvellvloom says:

    yeeaaaaaayyyyy!

  2. Amalina the sanguiness says:

    eee yes!!!!!!!!!!

  3. Jayim says:

    aww~ panggil lembu tu baby?? (>///<)

    gambar dengan traktor tu artistik! XD hehe.

  4. unikamri_fan says:

    FUIYO AWEK!Jealous oh aku tgk kau dpt pergi Scotland.Aku ni Padang Besar pun tak pernah pergi.Stylo ah bro.High 5!*plap*JYEAH!!!666 /@\ HOVA

Leave a Reply

See also: