define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Scotland Trip last year - Pagi Hari di Durham

Scotland Trip last year

Kalau ada bandwith yang laju, sila play dalam HD. Baru nice gambar.

Second, kalau korang dah play; minta tolong jawab poll di bawah sebagai personal research menyatakan sama ada korang menonton video di atas sampai habis atau separuh jalan. Kalau tak play langsung, tak yah undi. Thanks. Sila vote tidak kira sama ada anda rakan-rakan rapat, rakan tidak rapat, bukan rakan tapi terasa rapat (oooh), bukan rakan dan tidak rapat, musuh yang rapat, musuh yang tidak rapat, fangirl, fanguy (wah), stalker, bloghopper, silent reader, ibu kepada rakan rapat, peroyan, dreamer, twitterer dan sebagainya.

Adakah anda menonton video di atas (Scotland Trip 2009) sampai habis?
Hanya sebahagian
Dari mula sampai habis

P.S: Dah betulkan poll di atas, so sila vote. Thanks:)


8 Responses to “Scotland Trip last year”

  1. blubelorlandobloom says:

    Alamak, salah tekan, tengok sampai habis tapi vote separuh pulak

  2. rdniika says:

    so, in Glasgow, you went to Glasgow Uni? and then to KFC in Govanhill?? that’s exactly where I live! (err, i dont think i shud say this in public, aha) anyway, still, alaa, tak jumpa, haizz.. :| haha ^^

  3. rdniika says:

    oh btw, masa minit 4:41 tu dkt mane? cantik ouh scenery! :D

  4. Amri says:

    Dini, Govanhill kot, I dunno, u should know better:P

    But yeah, when I was walking with Faiz, adik Pidin, he did point out that there’s few Malaysian families living near the KFC (which is super duper jeles for that!); so I guess u are among them who live there.

    4.41: I believe it is either Loch Garry or Loch Loyne (sila google); we’re passing that to go to the castle

    blubel, noted: APSAL ORANG LAIN TENGOK TAPI TAK VOTE!!!

  5. rdniika says:

    Kalau KFC halal in Glasgow, it’s only in Govanhill, hehe. I just wanna make sure :D
    oh not a few, there’s actually lots of Malaysians living in Govanhill. Around 25 families ++ I think :) and yeah, I am among them, hehe :D

    and thanks, I’ll try to urge my parents to go there! hehe.

    btw abg Amri, Dini cuba nak vote, bnyk kali, tp dia ckp “You cannot vote repeatedly.”, bnyk kali cuba ouh -_- uhuh. tp Dini tgk video tu dari mula sampai habis la :)

  6. Amri says:

    Okeh, dah betulkan

  7. tulip says:

    baru pagi ni vote diterima…jenuh duk click..kuar tang dini ckp tu… ;)

  8. WaReMoN says:

    Wicked Zinger Meal!!

Leave a Reply

See also: