Ranters

So, blog royanan secara berkumpulan sudah dilancarkan..

Boleh la kaan? Mengumpul kawan-kawan untuk meroyan di blog tertentu.

Which is rather good. So, aku takyah meroyan di sini dan menyebabkan fangirls menggelengkan kepala. Biar dengar yang baik-baik sahaja di blog ini. Plus, ramai sangat orang-orang yang link ke blog aku. Segan pulak bila orang tak dikenali klik link dan membaca royanan.

So here it goes:-

RantersUnited
rantersunited.blogspot.com

Click. Become followers (you know you want to, especially you Mahir!) Dan sila jangan meroyan kalau nanti kitorang tak update. Sesapa yang nak link kat blog sendiri, minta jangan guna nama saya. Terima kasih.


One Response to “Ranters”

  1. WaReMoN says:

    X nampak pun ang dalam website Ranters United tu?

Leave a Reply

See also: