Ketiga

Sudah mengantuk tahap gila, tapi disebabkan tengah minum sambil-sambil, maka update sedikit.

I

Menggatal pergi karaoke competition yang dianjurkan oleh CSSA (Chinese something something Association, something=aku tak tahu). Sebab memang hendak pergi untuk have fun, so okay la. Terdapat nombor 3. Keke. Dapatlah hadiah cekelat berbentuk menatang apa ntah.

“Ooh, it’s looks really nice to be eaten,” berbual dengan seorang gadis stranger.

“Well, you can give to a girl,” balasnya.

Aiseh, flirtkah?

Tapi tanak kasi sebab aku kedekut. Keke.

II

Minggu lepas kan tak sihat kan? So, progress untuk projek bukan akademik a.k.a Soul Sister Malay Version itu pun ditangguh la sekejap. Nanti kang suara versi demam pulak.

So sabar sabar ek.

III

Dah, dah ngantuk. And it’s snowing.

I-HATE-SNOW!

P.S: Perlu elaborasi sedikit ayat di atas supaya nanti aku tidak meroyan di blog R.U. Beginilah. Salji ini memang indah dipandang, dan bermain-main bersama rerakan dan taulan. Tapi kalau hendak menjalani kehidupan seharian, dengan kebekuan, dan jalan yang licin dek kerana salji menjadi ais, maka  tidaklah berapa best pun. Tak apalah, nanti-nanti (kalau aku rajin) aku tangkap gambar jalan-jalan yang buruk nampaknya dek kerana salji yang dah bertukar jadi hitam. Selalu sangat bila portray fasal salji, semuanya gegambar yang cantik dan menarik. Walhal teruk sebenarnya.

Ciao


4 Responses to “Ketiga”

  1. mahir says:

    laa demam ke..tsk tsk tsk
    take care!

  2. rdnika says:

    take your time with that video thingy :)

    and agree with you about the snow :)

  3. fati says:

    kat sana salji…kat sini ujan..kilat..petir..pokok tumbang…ngeee…

  4. WaReMoN says:

    yeah, jgn bagi coklat kpd stranger biarpun dia tu chickies yg cun! :D

Leave a Reply

See also: