define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2010 November 26 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘November 26th, 2010’

Shinkenger, Maeru!

Semalam sudah tengok final episode untuk Shinkenger. Siri ini akan diadaptasi kepada versi Amerika yang dinamakan Power Rangers Samurai. Waktu-waktu kecik dulu, memang kat Malaysia selalu alih suara siri-siri Sentai ini. Misalannya Flashman dan Maskman. Lepas tu, sejak ada Power Rangers, kita dah import yang tu ja. Well, first time aku tengok balik versi Jepun […]

Ranters

So, blog royanan secara berkumpulan sudah dilancarkan.. Boleh la kaan? Mengumpul kawan-kawan untuk meroyan di blog tertentu. Which is rather good. So, aku takyah meroyan di sini dan menyebabkan fangirls menggelengkan kepala. Biar dengar yang baik-baik sahaja di blog ini. Plus, ramai sangat orang-orang yang link ke blog aku. Segan pulak bila orang tak dikenali […]