Posts on ‘November 26th, 2010’

Shinkenger, Maeru!

Semalam sudah tengok final episode untuk Shinkenger. Siri ini akan diadaptasi kepada versi Amerika yang dinamakan Power Rangers Samurai. Waktu-waktu kecik dulu, memang kat Malaysia selalu alih suara siri-siri Sentai ini. Misalannya Flashman dan Maskman. Lepas tu, sejak ada Power Rangers, kita dah import yang tu ja. Well, first time aku tengok balik versi Jepun […]

Ranters

So, blog royanan secara berkumpulan sudah dilancarkan.. Boleh la kaan? Mengumpul kawan-kawan untuk meroyan di blog tertentu. Which is rather good. So, aku takyah meroyan di sini dan menyebabkan fangirls menggelengkan kepala. Biar dengar yang baik-baik sahaja di blog ini. Plus, ramai sangat orang-orang yang link ke blog aku. Segan pulak bila orang tak dikenali […]