Posts on ‘November 15th, 2010’

Birthday.. again:)

Wah, aku sudah 27 tahun. Er.. Kalau dirujuk kepada converter Masihi ke Hijri, memang birthday aku ditunjukkan jatuh 10 Zulhijjah. Tapi memang takde pun mak ayah aku cakap aku lahir pada hari raya. Maybe juga sebab belum 10 Zulhijjah kot kat Malaysia time tu, ataupun sudah. Sebabnya memang tarikhnya kan berbeza-beza sedikit antara negara. Petang […]

Me house

I’m really making this house like mine. As in my own house, not like sharing it with Hafidz. Kaka. Hafidz masuk ke bilik, dengan pertanyaan, bolehkah kalau dia bawa cousin dia stay for the weekend. I was laughing, but still in my authoritative voice, giving the permission. Boleh ja, aku bawa Pidin okay ja. And […]