Posts on ‘November 13th, 2010’

Making it vague

Otak Perfect Melancholy aku kasihan pada diri sendiri. Membaca satu blog ini, dia bercerita fasal masalahnya dalam study. Kemudian muncul kata-kata peransang dari rerakan dan taulan. Ah, aku Perfect Melancholy. Jika ini yang terjadi, aku akan bisa jadi lebih tertekan. Aku perlu korek lubang dan tarik masuk kawan-kawan rapat (SAHAJA) untuk bersama-sama bermuram durja. Hari […]

Donut

Sedang makan donut berinti jem , oh bukan, coklat rupanya. Hafidz beli. Dia tinggalkan dalam kitchen. Dia takde. Pergi Newcastle rumah sedara dia. So I got the house to myself tonite. Donut kedua. Aku suka donut sebenarnya. Dulu waktu kat Brunel, aku akan beli donut hampir setiap hari. Tapi lepas tu bosan, so dah tak […]