define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2010 November 13 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘November 13th, 2010’

Making it vague

Otak Perfect Melancholy aku kasihan pada diri sendiri. Membaca satu blog ini, dia bercerita fasal masalahnya dalam study. Kemudian muncul kata-kata peransang dari rerakan dan taulan. Ah, aku Perfect Melancholy. Jika ini yang terjadi, aku akan bisa jadi lebih tertekan. Aku perlu korek lubang dan tarik masuk kawan-kawan rapat (SAHAJA) untuk bersama-sama bermuram durja. Hari […]

Donut

Sedang makan donut berinti jem , oh bukan, coklat rupanya. Hafidz beli. Dia tinggalkan dalam kitchen. Dia takde. Pergi Newcastle rumah sedara dia. So I got the house to myself tonite. Donut kedua. Aku suka donut sebenarnya. Dulu waktu kat Brunel, aku akan beli donut hampir setiap hari. Tapi lepas tu bosan, so dah tak […]