Posts on ‘November 7th, 2010’

Avril

Hari tu waktu kat carboot, beli speaker, sekali dengan diskman dan CD Avril, orang itu bagi 5 pounds. Balik, pasang, dan sudah rip pun dan dimasukkan dalam Shuffle. Album first Avril Lavigne ni dulu aku dengar waktu first year kat USM, pinjam yang Naz punya. Single-single yang keluar kat radio dia waktu zaman matriks. Tanya […]

Mom

Baru telefon emak aku. Hari ni birthday dia. Tup-tup emak aku cakap something yang tidak dapat dishare di sini, tapi nak share jugak ketidakbolehan untuk share itu kerana sangat seronok tease para pembaca yang dikasihi sekalian. Keke. Aiyo, mak aku punya request sejak kebelakangan ini semakin meningkat darjah kesukarannya. Hari tu dia beritahu dia suka […]