British Library

Pukul 1.07pm. Sekarang ni aku di British Library di London. Saja spend masa di sini sementara nak tunggu Pidin dan Anis sampai pukul 7.30 malam ni. Sempat semak kembali programming untuk writing. Giler.. dengan berpindah randah minggu lepas, otak sangat kelam kelibut.

Banyak benda yang berlaku tapi seperti biasa – tidak ada ilham hendak menulis.

Oh, tapi kalau bab nak mengomen buku Halim, rasanya ada idea. Keke.

Sudah masuk Bab 15. It’s getting interesting. More and more.

Walaupun aku sangat sentap watak couple ini – Lana dan Haikal. Jiwang karatnya sangat terlebih.

Well, it’s bit like this kot. I’m probably as jiwang as that guy when it comes to me, but I only share it with close friend. Oh, tetiba terdengar Mahadi mengiyakan statement tadi.

Not knowing Haikal, I think he’s annoying. Probably girl readers find him charming. Mahir, charmingkah dia dengan hadiah-hadiah yang diberikan? Mahu tahu perspektif wanita yang membaca.

Anyway…

Perut sudah lapar. Mahu ke Malaysia Hall cari nasik. Ciao


9 Responses to “British Library”

  1. mahir says:

    sgt la poyo ok watak haikal itu..in reality kalau ada mamat yang begini, memang sgtt annoying fuuuu~ *minta2 mamat ini tak baca blog ini*

    sbb tu lebih tertarik ngan watak keri&elina tuh.. straight to the point suda..~ heee

  2. fati says:

    haikal = jiwang
    keri & elina = sweet

  3. APAKAH?? ANNOYING??? HUAHUAHUA

    mamat mana kah yang diminta ntuk tidak membaca blog ini??

    owh. rupanya gadis tak suka laki2 begitew. atau ianya disebabkan am yang mempengaruhi fangirls beliau??

    HUAHUAHUA

    tape2. ku terima komen tersebut seadanya. :)

  4. mahir says:

    en pingu.. its ok pe kalau boleh feel watak2 dalam stori tu..means kamu berjaya ok buat para2 reader berperasaan semasa membaca..

    mamat tu ditujukan pada kawan saya huuu :D YANG ALA2 ANNOYING *opp capslock plak*

  5. fati says:

    En. pingu…bukan x suka…tp watak tu cam too good to be true..huhu…tp sy suka novel tu…waiting 4 the next novel…=p

  6. Amri says:

    Haha Halim..
    weh, aku rasa bagus jugak ada watak tu, sebab conform ada orang suka lelaki-lelaki macam Haikal tuh.

    Just when you grow older, you kinda realize that the chances that the guy will keep doing the same for his entire life is a bit slim ~ hence the statement that the character is too good to be true.

    But Fati, I got a friend yang memang jiwang dan bagi hadiah2 macam ni pada gf dia dulu. Good thing is that diorang dah pon kahwin. Tak tahulah sekarang ni dia buat macam itu lagi atau tak

  7. WaReMoN says:

    mana dpt buku ni?

  8. fati says:

    Hmm…mmg ada spesis2 yg begitu…tapi juz like wat u said…xdela dorang keep doing the same thing sampai bile2…kalo buat pon…lepas kawen kejap, trus jd lupa ingatan dah cmne nak treat wife mcm ms dorang buat b4 kawen dulu…kikiki…
    Hmm..to En. Pingu…ni xde kaitan dgn En. Am punye girlfans ye…haha…lgpn tau blog ni dr En. Pingu punye blog…=)

  9. deeba says:

    oh…manusia kn byk ragamnye…hak laki la kalau nk bg gf hadiah ke ape kn…as long as dia mampu..xde hal pnye..hak penulis jugak nak menentukan karakter dlm novelnya…kita mmg xkn dpt buat sume org satisfied…lg pn..kalau xpecahkn ruyung mane nak dapt sagunya…^^

Leave a Reply

See also: