define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); You suck at love! - Pagi Hari di Durham

You suck at love!

Ini entri update benda-benda yang tak berkaitan dengan aku.

1) Simple Plan akan release lagu baru bertajuk You suck at love. Yeay. Not for the title. For the new song.

2) Nintendo akan release handheld baru bernama Nintendo 3DS. Yang bestnya, paparan gambar 3D macam dalam wayang 3D, tapi takyah pakai spek. Aku dah pernah tengok dah benda ni waktu kat conference kat Cardiff dulu. Tak sangka diorang nak make it available untuk gaming. And more than that, Nintendo 3DS ni pun akan disertakan kamera yang boleh capture gambar 3D. Schedule to be released : sebelum March tahun depan.

3) PokePark. Game baru Pokemon di Wii. Bulan depan keluar. Balik France kena beli!

4) Oh ya, XBox pun akan release Kinect (codename: Project Natal). Gaming tanpa perlu ada controller. Control dengan badan. Benda ni pun ada gak diorang discussed waktu konferens kat Cardiff dulu.

Moral of the story: Adik-adik yang berminat gaming, ambil lah course computer science dan sambung Masters at least. Banyak benda boleh venture termasuk boleh attend konferens berkaitan gaming. Dapat tahu sekali what happened behind the scene. And don’t suck at love (gituh).

That’s it.


3 Responses to “You suck at love!”

  1. WaReMoN says:

    Yeah, and new Xbox360 with 250GB memory (or is it 320GB?)..aku punya Xbox360 tersgt bising dan cuma ada 400MB memory je..buduh2..

    Kinect tu main game syok2 bleh la, tp aku still prefer ada controller

  2. Amri says:

    Fariz, I think so too.

    Nampak jer best, tapi penat main game gerak2 badan ni. Wii pun aku geram kengkadang sebab asyik kena shake. I just wanna sit down and chill. Not sweat!

  3. WaReMoN says:

    betui2, heh heh XD

Leave a Reply

See also: